Despre TAX Refund

 In Despre noi

Noi suntem Tax Refund, o companie cu capital 100% românesc.

Am pus bazele acestei companii în 2011  și încă de la începuturile noastre ne-am propus să devenim partenerul de încredere al transportatorilor din România.

Acel partener care te ajută să-ți minimizezi semnificativ costurile carburantului, oferindu-ți soluții de recuperare TVA și accize din majoritatea țărilor din Europa.

Și deși nu ne-ați văzut prezenți în mediul online o vreme, noi ne-am făcut treaba cu multă seriozitate și am crescut de la an la an. Atât ca număr de clienți cât și ca experiență.

Am construit o echipă care înțelege nevoile tale, ca și client, vorbește aceeași limbă ca și tine și este implicată activ în tot ceea ce face pentru tine. Pentru noi, toate acestea nu sunt doar cuvinte MARI pentru a umple o pagină de internet, ci reprezintă esența valorilor noastre.

Hai să ne cunoști pe fiecare dintre noi și să ne dai de veste cum te putem ajuta să ai o afacere productivă!

Echipa TAX REFUND

Ce trebuie să faci tu? E simplu. Doar ne dai documentele, iar noi ne vom ocupa de toate sarcinile administrative pentru ca tu să-ți primești banii.

Așa că, e timpul să te alături și tu transportatorilor care au uitat de stresul și problemele cauzate de recuperarea de TVA sau a accizelor pe carburant.

Contacteza-ne!

 

Articole recente
Contacteaza-ne

Schimbă textul. captcha txt

Începe să scrii și apasă pe Enter pentru a căuta