Recuperarea TVA din Marea Britanie dupa Brexit

 In Informații utile, Noutati

Ne bucuram sa venim cu vesti bune despre recuperarea TVA din Marea Britanie dupa Brexit.

Desi la inceputul acestui an Marea Britanie anunta ca odata cu Brexit recuperarea de TVA nu va mai fi posibila decat in cazul tarilor cu care exista un acord reciprocitate, autoritatile fiscale britanice au adoptat noi norme ce reglementeaza recuperarea TVA pentru companiile din EU.

Astfel, pentru tranzactiile efectuate incepand cu 01.01.2021 in Marea Britanie este posibila recuperarea sumelor de TVA prin intermediul Directivei 86/650 CEE.

Ca si client TAX REFUND veti beneficia in continuare de tot suportul echipei de specialisti in recuperarea de TVA pentru a pregati documentatia necesara noilor reglementari, asigurandu-va astfel ce nu pierdeti sume de bani achitate sub forma de TVA in Marea Britanie.

Una dintre modificarile aduse in aceasta noua procedura prevede faptul ca, dupa Brexit, anul fiscal pentru recuperarea TVA din Marea Britanie este cuprins acum intre 1 Iulie si 30 Iunie a anului urmator.

In plus, este important sa tineti cont de faptul ca suma minima pentru depunerea cererilor trimestriale este acum de 130 GBP.

Informatii suplimentare privind categoriile de produse si servicii unde sumele de TVA pot fi recuperate le gasiti aici.

Daca aveti intrebari sau neclaritati expertii nostri in recuperarea de TVA si Accize va stau la dispozitie.

echipa TAX Refund.

Recommended Posts
Contacteaza-ne

Schimbă textul. captcha txt

Începe să scrii și apasă pe Enter pentru a căuta