Acciza Belgia este modificata in 2022

 In Noutati

Autoritatile din Belgia au anuntat diminuarea valorii accizei rambursabile pentru carburant incepand cu 1 Ianuarie 2022, la 0.2269 euro/litru.

Pana la aceasta data valoarea accizei rambursabile a fost de 0,2476158 euro/litru carburant pentru transport marfa si transport persoane si nu a mai fost modificata din 2018.

Expertii nostri in recuperarea accizelor va sumarizeaza conditiile de aplicare pentru acciza din Belgia:

  • Se aplica vehiculelor destinate transportului de marfa cu masa tehnica autorizata de minim 7.5 tone;
  • Se aplica autocarelor din categoriile M2/M3 (vehicule cu cel putin 10 locuri, inclusiv scaunul soferului);
  • Recuperarea accizelor aferente alimentarilor cu carburant sunt acceptate doar pentru tranzactiile efectuate cu carduri de carburant sau card bancar, nu si pentru alimentarile platite cu cash.

Atentie!

  • Recuperarea accizei se poate face numai daca aveti compania inregistrata in acest scop in evidenta autoritatilor din Belgia. In urma inregistrarii, autoritatile belgiene vor emite un numar de autorizatie. Recuperarea accizei se poate face doar pentru alimentarile efectuate dupa data emiterii numarului de autorizatie, insa nu si pentru alimentari mai vechi de 3 ani.

Tot noi va ajutam sa recuperati sumele de acciza si din alte tari din Europa. Care sunt valorile si conditiile pentru aplicarea rabursarii, le gasiti AICI.

Recommended Posts
Contacteaza-ne

Schimbă textul. captcha txt

Începe să scrii și apasă pe Enter pentru a căuta